Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen dokumentum a City and Wine Kft. által nyújtott szolgáltatások általános szerződési feltételeit ismerteti. Ügyfelei felé, valamint a City and Wine és partnerei közötti minden szerződés része. További részletekért forduljon hozzánk közvetlenül az info@cityandwine.hu email címen vagy a +36 20 539 611 telefonszámon.

1. Cégadatok

Név:                           City & Wine Progamszervező Kft.
Cím:                           H-2091 Etyek, Magyar utca 50. MAGYARORSZÁG
Cégjegyzékszám:       07-09-017373
EU adószám:              HU 14954892-2-07
Utazási Iroda engedélyszáma: U001670
Biztosító:                    EUB Európai Utazási Biztosító Ltd.
Felügyeleti hatóság: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, H-1124 Budapest, Németvölgyi u. 37-39.

2. Általános feltételek

Vevő
Megrendelő az a magánszemély, aki a City and Wine Kft.-től szolgáltatást, programot vagy terméket kíván vásárolni. Ha a Megrendelő nevében jogi személy jár el, akkor a jogi személy képviselője és minden résztvevő személy a City and Wine Ügyfele.

Szerződés
A Megrendelő és a City and Wine Kft (a továbbiakban: City and Wine) közötti szerződés a részvételi díj Megrendelő általi befizetését és a City and Wine általi foglalás visszaigazolását követően lép érvénybe. Miután a City and Wine visszaigazolta a foglalást, az eredeti foglalás módosításait csak írásos formában vagy e-mailben fogadjuk el.

Árazás
A City and Wine a Város és Bor honlapján (www.cityandwine.hu) feltüntetett aktuális árakon kínál programokat. Harmadik fél partnerei vagy elavult utazási prospektusai eltérő áron kínálhatnak City and Wine programokat. A City and Wine nem vállal felelősséget a más üzleti partnerek által kínált eltérő árakért vagy az elavult prospektusokért.

Szolgáltatás
Az árak tartalmazzák az internetes oldalon feltüntetett szolgáltatások és termékek költségeit. Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatások programonként eltérőek lehetnek.

Részvétel
Az ügyfeleknek rendelkezniük kell a City and Wine visszaigazolásával és/vagy érvényes jeggyel/voucherrel. Ha a Megrendelő nem ad meg elegendő információt, amely a City and Wine számára az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez vagy a kívánt termék kiszállításához szükséges (pl. nincs megadva az átvételi pont, vagy hibás a név), a City and Wine elállhat a szerződéstől. Az ilyen lemondás is lemondási díj tárgyát képezi a 3.) pontban leírtak szerint.

Felelősség
A City and Wine által kínált bortúrák és borkóstoló programok alkoholfogyasztással járhatnak, ezért felnőtt programnak minősülnek, ahol a vendégek saját felelősségükre vesznek részt a túrán. A City and Wine nem vállal felelősséget a túra során a vendégek alkoholos befolyásoltsága alatti nem megfelelő viselkedéséből adódó balesetekért, ingatlanok megrongálásáért vagy a vendégek értékvesztéséért. A vendég nem megfelelő magatartásából eredő károk vagy takarítási költségek a vendéget terhelik.
A City and Wine elkötelezett amellett, hogy felvilágosítsa a vendégeket az alkohol lehetséges hatásairól, és mértéktartó és felelősségteljes alkoholfogyasztásra ösztönöz.

Felvételi idő
Ügyfeleinknek figyelembe kell venniük, hogy a kiválasztott programokon más ügyfelek is részt vehetnek, ezért az átvételi időt 10 perc várakozási idővel szigorúan betartják. Ha a Megrendelő a visszaigazolt átvételi időpontban nem jelenik meg a visszaigazolt helyen, a City and Wine elállhat a szerződéstől és megtagadhatja a szolgáltatást a Megrendelőtől.

3. Fizetési folyamat

A City and Wine honlapján kiválasztott programok kifizetése a PayPay rendszerrel történik. A PayPay-ről és a PayPal rendszerben alkalmazott biztonsági intézkedésekről itt tájékozódhat: www.paypal.com
A City and Wine az Ügyfél által a foglalásról megadott e-mail címére automatikus választ küld. Ez az automatikus válasz csak a foglalás rögzített adatait tartalmazza, de ez NEM visszaigazolás. A programról a City and Wine képviselője a foglalást követő 24-en belül visszaigazolást küld.
Az előre lefoglalt vendégek a túra árát a helyszínen fizethetik ki az idegenvezetőnek.

4. Lemondási / módosítási szabályzat

Az Ügyfél a program kezdete előtt bármikor lemondhatja vagy módosíthatja a foglalást írásbeli lemondási kérelemmel. Program lemondása esetén a City and Wine lemondási díjra jogosult, mely az alábbi esetekben érvényes:
- Az Ügyfél részéről történő lemondás/módosítás a program kezdete előtt kevesebb, mint 48 órával történik. Ebben az esetben a lemondási/módosítási díj a lefoglalt programok összértékének 20%-a.

- Lemondás/módosítás a program kezdete előtt vagy után kevesebb mint 18 órával történik, vagy a Megrendelő nem jelenik meg a program kezdetén. Ebben az esetben a City and Wine a szerződést teljesítettnek tekinti, és jogosult a program teljes árára.

- Harmadik fél költségei (beleértve a tranzakciós költségeket is), amelyek a City and Wine nevében merültek fel a kért programmal kapcsolatban a törlési/módosítási kérelem kézhezvétele előtt. Ebben az esetben a lemondási díj a lefoglalt műsorok összértékének 20%-a, plusz a lefoglalt műsorokhoz kapcsolódó, a lemondási/módosítási kérelem időpontjáig felmerült harmadik fél költségei.

- A City and Wine elállhat a szerződéstől, ha a Megrendelő a megrendelt szolgáltatások vagy programok teljesítéséhez a City and Wine által megkövetelt érvényes és releváns adatokat nem adja meg (pl. hamis név vagy átvételi pont megadása). Ebben az esetben a lemondási díj a lefoglalt műsorok összértékének 20%-a, plusz a lefoglalt műsorokhoz kapcsolódó, a lemondási/módosítási kérelem időpontjáig felmerült harmadik fél költségei.

5. Panasztételi eljárás és feltételek

Minden panaszt írásban vagy e-mailben kell benyújtani a City and Wine részére a programot követő 8 napon belül. A City and Wine minden panaszt alaposan nyomon követ, és a panasz kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül válaszol.

6. Adatvédelmi szabályzat

A City and Wine a foglalások rögzítéséhez adatokat kér a kiválasztott programot lefoglaló Ügyféltől. A foglalás során megszerzett személyes adatokat csak az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez szükséges mértékben gyűjtjük és dolgozzuk fel, és a tranzakciós nyilvántartást csak addig őrizzük meg, ameddig a vonatkozó törvények és rendelkezések előírják.

A City and Wine a regisztráció során megszerzett adatokat semmilyen formában nem adja át harmadik félnek. Bár a City and Wine elkötelezett a regisztráció során megszerzett személyes adatok biztonságának védelme mellett, a City and Wine nem tudja garantálni a védelmet a hardver- vagy szoftverhibák és egyéb olyan tényezők ellen, amelyek veszélyeztethetik az adatok biztonságát.

A City and Wine kötelezettséget vállal arra, hogy minden elvárt intézkedést megtesz a regisztrációs rendszere működésének biztosítása érdekében. A City and Wine azonban nem vállal felelősséget a regisztrációs oldalakkal, azok meghibásodásával, nem rendeltetésszerű használatával vagy számítógépes vírussal, vonal- vagy rendszerhibával, adattovábbítási késedelmevel vagy ismételt adat- vagy információmódosítással kapcsolatos károkért. a regisztrációs oldalakon illetéktelen személy.

A City and Wine nem vállal felelősséget az oldalain esetlegesen előforduló hibákért vagy technikai problémákért.

Az ügyfelek beleegyeznek abba, hogy a City and Wine egyéb személyes adatokat, amelyeket a programok során megoszthatnak a City and Wine-nel vagy képviselőivel (pl. e-mailek), a City and Wine saját marketing célból rögzíthet és feldolgozhat. A City and Wine semmilyen körülmények között nem ad ki semmilyen, a programokon keresztül megszerzett személyes adatot harmadik félnek.

Az ügyfelek hozzájárulnak ahhoz, hogy a City and Wine vagy képviselői által a programok során készített képeket/videókat a City and Wine a City and Wine szolgáltatások és programok népszerűsítésére felhasználhassa, a képeken/videókon látható Ügyfél további értesítése nélkül. A City and Wine kötelezettséget vállal arra, hogy semmilyen körülmények között nem adja ki harmadik félnek a Megrendelők képeken látható személyes adatait.