English Deutsch Magyar

City & Wine bemutatkozás

Kik vagyunk?

A Cityandwine gondolata, s minden, ami mögötte van, családi vállalkozásként jött létre Etyeken, Budapesttől mindössze 25 km-re, ebben a romantikus, mindössze 4000 főt számláló faluban. Magunk is a fővárosban születtünk, de immár 10 éve élvezzük a vidék romantikáját, közösségi életét, kultúráját, és persze világhírű fővárosunk, Budapest biztonságos közelségét.
Szabadidőnket gyakran töltjük az Etyek környéki szőlődombokat járva, kocogva vagy kerékpáron túrázva, sétálva és meg-megállva. Bármikor beutazhatunk a városba, ha színházba, hangversenyre vagy csak vásárolni támad kedvünk.
Az etyeki borvidék kiváló minőségű szőlőiből csodálatos borok, többek között Chardonnay, Sauvignon blanc, Szürkebarát, Királyleányka, Rajnai Rizling készülnek. A magyar bor, a kultúra és bor összefonódása olyan vonzerő, melyet szeretnénk megosztani a hozzánk látogató vendégekkel.

Mit kínálunk?

Aki nálunk jár Etyeken, és eltölt itt néhány napot, megkóstolja az etyeki borvidék kiváló magyar borait, élvezi a helybéliek vendégszeretetét, társasági program keretében mulatozik pincéinkben, kipróbálja a környék programajánlatait, és persze gyönyörködik a közeli Budapest látványosságaiban, akár egy kerékpáros városnézés keretében - egy percet sem unatkozik majd!

Ha hozzánk érkezik, Etyek szálláslehetőségei közül választ, már reggel megcsodálhatja a lankás dombokat, melyek szépsége változatosságukban rejlik: tavasszal lila és piros virágok tarkítják a zöldellő domboldalt, nyár elején sárgállik a vidék a napraforgó és repceültetvényektől, ősszel a szüretelő társaságoktól hangos a környék, télen pedig gyönyörű jégvirágok vagy hófehér hótakaró teszi festőivé a tájat.

Az élmény karnyújtásnyira van! Ne gondolkozzon, lépjen ki az otthon megszokott légköréből, fedezze fel családjával vagy akár néhány barátjával a falu romantikáját, kóstolja meg az etyeki pincék borait, sétálja körbe a vidéket!
Hétvégi program keretében hajókirándulással egybekötve megnézheti Budapestet, és persze kipróbálhatja a finom ételeket egy jó magyar bor társaságában.

Ebben kívánunk segítséget nyújtani, egyedi és örök emlékekkel gazdagítva az ide érkező vendégeinket! Ezt az élményt pedig a világnak csak ebben a kis szegletében tudjuk nyújtani!

Partnereink

Cégünk partnerei segítségével tudunk kifogástalan szállásokat biztosítani Etyeken, pincelátogatásokat és borkóstoló programjainkat megszervezni.

Kizárólag olyan szállásadókkal és pincészetekkel dolgozunk együtt, amelyek követik Szíveslátás Kódexünkben rögzített elveinket. Biztosíthatjuk, hogy céljuk a Cityandwine vendégei számára rugalmas, kedves és figyelmes szolgáltatások nyújtása, hogy Ön és családja, barátai felejthetetlen, változatos élményekben gazdag programokban vehessenek részt.

Hogyan segít Önnek a Cityandwine?

Ön egyszerűen rákattint a programajánlatok menüpontra, ahol összeválogathatja magának személyre szabva a kívánt időpontban az élménylehetőségeket: etyeki szálláshelyek, etyeki pincék, budapesti városnézések, vagy egyéb helyi programok kiválasztásával.
Mi azonnal küldünk egy árkalkulációt, és 3 napon belül visszaigazoljuk a kiválasztott programok elérhetőségét.