40000 Ft

Vidéki bortúra az Etyeki borvidéken vacsorával

Isten hozta az Etyeki Bortúrán! Az Etyek-Budai borrégió Magyarország legfiatalabb borvidéke, mindössze 30 percre Budapesttől. Bortúra programjaink során hamisítatlan vidéki környezetben élvezheti a kiváló etyeki borokat, a szőlőskertek és borospincék hangulatát. A kis csoportos, kísérő által vezetett túrák keretében közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét, így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé. 

A túra alatt ellátogatunk 3 Etyeki borospincébe, ahol a jól ismert nemzetközi fajták, mint a Chardonnay és a Sauvignon Blanc lehetőségünk nyílik a különleges magyar fajták, mint a Királylányka vagy az Irsai kóstolására is. A vörösborkedvelők sem maradnak szomjasan, őket a Pinot Noir illetve a belőle készülő rozé borok várják. A programot házi készítésű vacsora zárja, majd visszaszállítjuk vendégeinket Budapestre.

A túra ára a következőket tartalmazza:

  • Szállítás légkondicionált minibusszal Etyekre
  • Helyi idegenvezető
  • 4 boros kóstoló minden helyszínen, (összesen 12 bor!)
  • 2 fogásos magyaros vacsora
  • víz és falatkák

A túrák minden nap 15.00-kor indulnak, de előre foglalás szükséges. Találkozási pont a Ritz-Carlton hotel az Erzsébet téren, de Budapest belső kerületeiben egyes helyeken tudunk utasfelvételt biztosítani.