38000 Ft

Bortúra és borkóstoló ebéddel Etyeken

Üdvözöljük az Etyeki Bortúrán! Az Etyek-Budai borrégió Magyarország legfiatalabb borvidéke, mindössze 30 percre Budapesttől. Bortúra programjaink során hamisítatlan vidéki környezetben élvezheti a kiváló etyeki borokat, a szőlőskertek és borospincék hangulatát. A kis csoportos, kísérő által vezetett túrák keretében közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét, így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé.

A túra alatt ellátogatunk 2 Etyeki borospincébe, ahol a jól ismert nemzetközi fajták, mint a Chardonnay és a Sauvignon Blanc lehetőségünk nyílik a különleges magyar fajták, mint a Királylányka vagy az Irsai kóstolására is. A vörösborkedvelők sem maradnak szomjasan, őket a Pinot Noir illetve a belőle készülő rozé borok várják. A programot házi készítésű ebéd zárja, majd visszaszállítjuk vendégeinket Budapestre.

A túra ára a következőket tartalmazza:

Szállítás légkondicionált minibusszal Etyekre
Helyi idegenvezető
4 boros kóstoló minden helyszínen, (összesen 8 bor!)
2 fogásos magyaros ebéd
víz és falatkák
A túrák minden nap 10.00-kor indulnak, de előre foglalás szükséges. Találkozási pont a Ritz-Carlton hotel az Erzsébet téren, de Budapest belső kerületeiben tudunk utasfelvételt biztosítani.