English Deutsch Magyar

Nyitott Pincék az Etyeki Borjárattal

Látogasson el Etyekre, csodálja meg a zöldben pompázó szőlőbirtokokat, élvezze a tiszta kora nyári levegőt és kóstolja meg a régió legfinomabb borait!

Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat!

Vásárolja meg jegyét elővételben 2.600 (a helyszínen 3.600) Forintért a Borjáratra és hop-on-hop-off jelleggel egész nap korlátlanul utazhat a Borjáraton Budapest belvárosa és Etyek, illetve az Etyeki Pincék között is! Jegyvásárlás ->

A megvásárolt jeggyel vendégeink minden résztvevő partnerünknél egy-egy ingyenes kóstolót kapnak – ez akár 12(!) pohár bort is jelenthet – továbbá egy ajándék poharat, mellyel biztosítjuk, hogy mindenki csak a saját poharát használja.

Az első busz Budapestről 12.00-kor, az utolsó busz Etyekről vissza 20.15 kor (aki ott van, ott van, aki nincs, nincs ..!) indul. Menetrend:

Etyek híres a fesztiválokról illetve az Etyeki Piknik-ről, ahol a több mint 100 éves borospincék mellett épült modern feldolgozókban fiatal borászok egész sora készít friss, gyümölcsös borokat. A Nyitott Pincék az Etyeki Borjárattal programban az alábbi pincék vesznek részt, itt lehet az ingyenes kóstolót beváltani. 
A pincékről további információt az E-TYEK alkalmazásból lehet megtudni, amely a Play Áruházban és a App Store-ban is megtalálható. 

A pincéknél az alábbi ajánlatok közül lehet választani: 
 
A City & Wine számára kiemelten fontos utasainak és a vendéglátó helyeknek a biztonsága. Kérjük olvassa el a Korona Vírussal kapcsolatos biztonsági és higiéniai szabályainkat. További részletek és aktuális információk a Borjárat Facebook oldalán, illetve a City & Wine Instagram csatornáján!

Fájl letöltése

Szíveslátás Garancia Etyeki Borjárat Jegy Elővétel

Etyeki Borjárat Jegy Elővétel (2 600.- Ft-tól)

Kedvezményes elővételi jegy. Egész napos korlátlan utazás az Etyeki Borjáraton, ajándék borospohár és akár 12 pohár ingyenes borkóstoló.  A helyszínen a jegy ára 3.600 Forint!