English Deutsch Magyar

Magyarország ősszel is vár! Élményprogramok szombatonként Etyeki Borjárattal

 

Látogasson el Etyekre, csodálja meg a zöldben pompázó szőlőbirtokokat, élvezze a tiszta kora nyári levegőt és kóstolja meg a régió legfinomabb borait!

Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat!

Vásárolja meg jegyét elővételben 3.000 (a helyszínen 4.000) Forintért a Borjáratra és hop-on-hop-off jelleggel korlátlanul utazhat minden szombaton a Borjáraton Budapest belvárosa és Etyek, illetve az Etyeki Pincék között is! Jegyvásárlás ->

A partner pincészeteknél vendégeinket 1+1 akció várja, vagyis a megvásárolt jeggyel az első (fizetett) kóstoló mellé mindenki, minden helyszínen egy ingyen kóstolót is kap! Emellett mindenkinek egy ajándék borospoharat adunk, mellyel biztosítjuk, hogy járványügyi korlátozások mellett mindenki csak a saját poharát használja.

Baráti társaságoknak ajánljuk a BORJÁRAT EXTRA csomagot, amely a fentiek mellett háztól házig szállítást és borkóstolóval és pincelátogatással egybekötött vacsorát is tartalmaz!

Indulás a Fővám téren a Bálna parkolójából, az első busz Budapestről 12.00-kor, az utolsó busz Etyekről vissza 20.15 kor (aki ott van, ott van, aki nincs, nincs ..!) indul. 

Etyek híres a fesztiválokról illetve az Etyeki Piknik-ről, ahol a több mint 100 éves borospincék mellett épült modern feldolgozókban fiatal borászok egész sora készít friss, gyümölcsös borokat. A Nyitott Pincék az Etyeki Borjárattal programban az alábbi pincék vesznek részt, itt lehet az 1+1 akciós kóstolót beváltani:

A pincékről további információt az E-TYEK alkalmazásból lehet megtudni, amely a Play Áruházban és a App Store-ban is megtalálható. 

A City & Wine számára kiemelten fontos utasainak és a vendéglátó helyeknek a biztonsága. Kérjük olvassa el a Korona Vírussal kapcsolatos biztonsági és higiéniai szabályainkat. További részletek és aktuális információk a Borjárat Facebook oldalán, illetve a City & Wine Instagram csatornáján!

Fájl letöltése

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával (14 000.- Ft-tól)

Kijönnétek a barátokkal Etyekre a hétvégén? Válasszátok a Borjárat Extra csomagot, és a busz a házatok kapujáig megy értetek! Sétáljatok a 100 éves pincék között, ahol minden helyszínen kiváló borok, ingyenes kóstolók és további meglepetések várnak. A nap végén pedig egy 4 boros Borvacsorán is részt vehettek a választott pincében ami után a...

Szíveslátás Garancia ETYEKI BORJÁRAT

ETYEKI BORJÁRAT (3 000.- Ft-tól)

Kedvezményes elővételi jegy. Egész napos korlátlan utazás az Etyeki Borjáraton Budapest és Etyek között, illetve Etyeken a pincék között. A jegyárban egy ajándék borospohár és ingyenes borkóstolók, illetve további kedvezmények is igénybe vehetők a résztvevő pince partnereknél. A helyszínen a jegy ára 4.000 Forint!