English Deutsch Magyar

Élményprogramok szombatonként a megújult Etyeki Borjárattal

 


Fontos: 2020-ban már nem indul a Borjárat, viszont mindenkit várunk szeretettel az előszilveszteri Pezsgő túrákon! Részletek itt.

Látogasson el Etyekre, csodálja meg a zöldben pompázó szőlőbirtokokat, élvezze a tiszta kora nyári levegőt és kóstolja meg a régió legfinomabb borait!

Októberben minden hétvégén (szombat - vasárnap) délután 15.00-kor indul a megújult Etyeki Bortúra! A vezett túra során ellátogatunk 2 etyeki borospincéhez, ahol mindegyik helyszínen 4 boros kóstoló (összesen 8 pohár bor!),  és falatkák várják a túra résztvevőit! Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat!

Indulás az ERZSÉBET TÉREN a RITZ-CARLTON Hotel parkolójából, 15.00-kor, jegyek kizárólag elővételben 13.000 Ft-ért kaphatóak.
Fontos!: Az Etyeki bortúra csak akkor indul, ha legalább 4 jelentkező van az adott időpontra. A túra állásáról minden jelentkezőt legkésőbb a túrát megelőző nap értesítünk. 

Baráti társaságoknak ajánljuk a BORJÁRAT EXTRA csomagot, amely a fentiek mellett háztól házig szállítást és pincelátogatással egybekötött vacsorát is tartalmaz!

A City & Wine számára kiemelten fontos utasainak és a vendéglátó helyeknek a biztonsága. Kérjük olvassa el a Korona Vírussal kapcsolatos biztonsági és higiéniai szabályainkat. További részletek és aktuális információk a Borjárat Facebook oldalán, illetve a City & Wine Instagram csatornáján!

Etyeki Bortúra a Borjárattal - 2 pincés borkóstoló - 2021-től!

Etyeki Bortúra a Borjárattal - 2 pincés borkóstoló - 2021-től! (12 000.- Ft-tól)

Október 10-től minden szombaton 14.00-kor indul az Etyeki Bortúra a Borjárattal. 2 pince látogatás a túravezetővel, mindenhol 4 boros kóstoló és falatkák. A borászat bemutatása, pincelátogatás, ahol lehetséges. 

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával (15 000.- Ft-tól)

Kijönnétek a barátokkal Etyekre? Válasszátok a Borjárat Extra csomagot, és a busz a házatok kapujáig megy értetek! Séta az Etyeki pincék között, egy pincében 4 boros kóstoló,  a nap végén pedig egy magyaros Borvacsorán (és borkóstolón) is részt vehettek a választott pincében ami után a Borjárat Extra egészen hazáig visz Titeket! ...