English Deutsch Magyar

Budafoki Pincejárat

Tartson velünk a főváros „legborosabb” kerületébe! Borkóstolók, vezetett pinceséták, koncertek és megannyi kulturális program részesei lehetnek az idelátogató vendégek.

Budapest belvárosából, a BÁLNA kulturális központtól a 40 percenként közlekedő Budafoki Pincejáratra elővételben mindössze 1.000 Ft-ért, a buszon 1.200 Ft-ért lehet jegyet venni, amely korlátlan számú utazásra jogosít egész nap, így a pincék közötti is.

Pincejárat

A Pincejárat Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál áll meg, ahol a vendégek valamilyen különleges élményben részesülhetnek a gasztronómiai programoktól kezdve, a zenei koncerteken át a kiállításokig, borkóstolókig. Az egyes programokra a résztvevő pincéknél lehet jegyet váltani, amelynek árából a Pincejárat jeggyel érkezők kedvezményt kapnak.

Budafok-Tétény lakói lakcímkártyájukkal szintén kedvezményesen léphetnek be a pincék világába és élvezhetik a fantasztikus programokat.

Részletes programok és helyszínek: pincejarat.hu

A Budafoki Pincejárat dátumai 2019-ben Kulturális tematika            
 Május 4.  Operett
 Június 1.  Zenei Tehetségkutatóverseny
 Július 6.  Utcazenész fesztivál
 Augusztus 3.  Country
 Augusztus 31.  Pezsgő- és Borfesztivál
 Október 5.  Családi Nap - Futafok
 November 2.  Bordalok - Újbor ünnepe
 December 7.  Advent
Szíveslátás Garancia Budafoki Nyitott Pincés Programok és Pincejárat

Budafoki Nyitott Pincés Programok és Pincejárat (1 000.- Ft-tól)

Váltson jegyet most a Budafoki Pincejáratra kényelemesen és gyorsan! A transzferszolgáltatásra elővételben 1.000 Ft-ért, a buszon 1.200 Ft-ért vásárolható meg az a jegy, amely egész nap a pincék közötti utazásra is használható. A 40 percenként közlekedő busz Budapest belvárosából, a BÁLNA kulturális központ felszíni parkolójától indul és...

Budafoki Pincejárat ajándékjegy

Budafoki Pincejárat ajándékjegy (1 000.- Ft-tól)

Ajándékozzon boros élményt! Lepje meg szeretteit a budafoki pincevilág páratlan hangulatával és kalauzolja el őket a főváros „legborosabb” programjára! Az ajándékutalvány korlátlan számú utazásra jogosít a budafoki pincészetek között közlekedő Budafoki Pincejárat különbuszra és kedvezményes belépést biztosít a...