English Deutsch Magyar

Élményprogramok szombatonként az Etyeki Borjárattal

 Látogasson el Etyekre, csodálja meg a zöldben pompázó szőlőbirtokokat, élvezze a tiszta kora nyári levegőt és kóstolja meg a régió legfinomabb borait!

2021 május 15-én újra indul az Etyeki Borjárat! A buszok szombaton 12.00-kor és 13.30-kor indulnak a Bálna parkolóból az Etyeki pincékhez, ahol nyitott pincék, kóstolók és további programok várnak mindenkit. Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat! A Borjárattal nemcsak Budapest és Etyek, hanem a Etyek fő helyszínei között is lehet közlekedni, a jegy érvényeségének napján egész nap (Hop-on-hop-off).A jegy árában 1+1 akció minden résztvevő partner pincészetnél, vagyis az első fizetett kóstoló mellé egy ingyenes kóstoló is jár. Résztvevő partnerek:

Jegyek elővételben 3.000 Ft-ért kaphatóak, vásárlás a lap alján.
 

Baráti társaságoknak ajánljuk a BORJÁRAT EXTRA csomagot, amely a fentiek mellett háztól házig szállítást és pincelátogatással egybekötött vacsorát is tartalmaz!

A City & Wine számára kiemelten fontos utasainak és a vendéglátó helyeknek a biztonsága. Kérjük olvassa el a Korona Vírussal kapcsolatos biztonsági és higiéniai szabályainkat. További részletek és aktuális információk a Borjárat Facebook oldalán, illetve a City & Wine Instagram csatornáján!

Etyeki Borjárat gravírozott pohárral

Etyeki Borjárat gravírozott pohárral (4 000.- Ft-tól)

Kedvezményes elővételi jegy, ajándék boros pohárral! Egész napos korlátlan utazás az Etyeki Borjáraton Budapest és Etyek között, illetve Etyeken a pincék között. A jegyárban egy ajándék borospohár és 1+1 akció, illetve további kedvezmények is igénybe vehetők a résztvevő pince partnereknél. A helyszínen a jegy ára 5.000 Forint!

Szíveslátás Garancia ETYEKI BORJÁRAT

ETYEKI BORJÁRAT (3 000.- Ft-tól)

Kedvezményes elővételi jegy. Egész napos korlátlan utazás az Etyeki Borjáraton Budapest és Etyek között, illetve Etyeken a pincék között. A jegyárban az 1+1 akció, illetve további kedvezmények is igénybe vehetők a résztvevő pince partnereknél. A helyszínen a jegy ára 4.000 Forint!  

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával

BORJÁRAT EXTRA Háztól - Házig, vacsorával (15 000.- Ft-tól)

Kijönnétek a barátokkal Etyekre? Válasszátok a Borjárat Extra csomagot, és a busz a házatok kapujáig megy értetek! Séta az Etyeki pincék között, egy pincében 4 boros kóstoló,  a nap végén pedig egy magyaros Borvacsorán (és borkóstolón) is részt vehettek a választott pincében ami után a Borjárat Extra egészen hazáig visz Titeket! ...

Szíveslátás Garancia Etyeki Borjárat - Helyszínen vásárolt jegy

Etyeki Borjárat - Helyszínen vásárolt jegy (4 000.- Ft-tól)

Látogasson el Etyekre, csodálja meg a zöldben pompázó szőlőbirtokokat, élvezze a tiszta kora nyári levegőt és kóstolja meg a régió legfinomabb borait! Nincs szükség autóra, így sofőrre sem - az egész társaság élvezheti a finom borokat!   Vásárolja meg jegyét elővételben 3.000 (a helyszínen 4.000)...