English Deutsch Magyar

Budafoki Pincejárat

Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.

A Budafoki Pincejárattal 1.000 Ft-os jegyárért egész nap, akár a pincék közötti utazásra is használható lesz az óránként forduló busz, mely Budafokon több helyszínen áll majd meg. Jegyet a buszon is lehet vásárolni. A megállók Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál lesznek, ahol a vendégek valamilyen program-szolgáltatást vehetnek igénybe. A kedvező árból a fakultatív programokon további engedményekre lesz lehetőség. Budafok-Tétény lakói lakcímkártyájukkal léphetnek be olcsóbban a pincék világába és élvezhetik a fantasztikus programokat.

Szíveslátás Garancia Budafoki Pincejárat Jegy

Budafoki Pincejárat Jegy (1 000.- Ft-tól)

Ezen az oldalon elővételben tud jegyet vásárolni a Budafoki Pincejáratra, de jegyek a buszon is kaphatóak. Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy...