English Deutsch Magyar

Budafoki Pincejárat

Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.

A Budafoki Pincejárattal 1.000 Ft-os jegyárért egész nap, akár a pincék közötti utazásra is használható lesz az óránként forduló busz, mely Budafokon több helyszínen áll majd meg. Jegyet a buszon is lehet vásárolni. A megállók Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál lesznek, ahol a vendégek valamilyen program-szolgáltatást vehetnek igénybe. A kedvező árból a fakultatív programokon további engedményekre lesz lehetőség. Budafok-Tétény lakói lakcímkártyájukkal léphetnek be olcsóbban a pincék világába és élvezhetik a fantasztikus programokat.

A résztvevő pincészetek és kerületi turisztikai célpontok a május 13-án, majd június 3-tól minden hónap első szombatján is várják majd a látogatókat: a Törley Pincészetnél, a Budafoki Tangazdaságnál, a Magdolna Borklubnál, a Lics Pincészetnél, a Seybold-Garab Pincénél, a Borvárosnál, a Garamvári Pincénél, vagy éppen a Barlanglakásoknál a helyszínek megtekintését, idegenvezetést, kóstolót, és árlap alapján finom ételeket és italokat lehet majd igénybe venni.

A járatok óránként indulnak, minden egész órakor, az első járat reggel 10 órakor, az utolsó este 8 órakor indul Budapestről. Menetrend minden órában:

Megállók nevei Indulás Elérhető helyszínek, közlekedés
Stadionok Autóbuszállomás 0.00  
Ferencziek tere városnéző buszmegálló 0.16  
Gellért tér / Budafoki út buszmegálló 0.22  
Budafok, Törley látogatóközpont, Anna utca 0.38 Törley
Budafok, Borászati Tangazdaság 0.43 Tangazdaság, Seybold - Garab
Budafok, Városház tér 0.48 LICS, Magdolna, Seybold - Garab
Budafok, Barlanglakások 0.52 Barlanglakások
Budafok, Art Quarter Budapest 0.56 AQB
Budafok, Borköltők Társasága Étterem 0.60 Borköltők


Visszafelé, minden órában 11.00 - 21.00 között:

Budafok, Borköltők Társasága Étterem          0.00       
Budafok, Városház tér 0.10   LICS, Magdolna, Seybold - Garab
Budafok, Törley Látogatóközpont 0.13 Törley
Gellért tér / Budafoki út buszmegálló 0.30  
Ferenciek tere buszmegálló 0.36  
Stadionok Autóbuszállomás  0.50  
     

 

Budafoki Pincejárat Jegy

Budafoki Pincejárat Jegy (1 000.- Ft-tól)

Ezen az oldalon elővételben tud jegyet vásárolni a Budafoki Pincejáratra, de jegyek a buszon is kaphatóak. Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy...