English Deutsch Magyar

Aktuális hírek

Budapest - Etyek Bortúra - Gasztronómiai élményekkel

Budapest - Etyek Bortúra - Gasztronómiai élményekkel

Valódi bortúra különleges gasztronómiai élményekkel dúsítva! A két hagyományos borospincében történő borkóstolás mellett ellátogatunk egy kézműves csokoládé manufaktúrába.

A program: Felvétel az Ön szállodájában 15.00-kor

Transzfer légkondicionált mikrobusszal Budapestről Etyekre – Látogatás a csokoládé manufakturában - Borkóstoló és pincelátogatás 2 etyeki borospincében, a pincék között séta az etyeki dombokon - magyaros vacsora Etyek egyik hangulatos boros birtokán

Transzfer vissza a szállodába, érkezés a szállodába 20.30 – 21.00

A túra ára 27.000 HUF / fő, amely magában foglalja a transzfer, az idegenvezetés, a kóstolt borok és csokoládék illetve a vacsora árát.

A túrák igény szerint indulnak de a helyfoglalás megerősítése a csokoládé üzem elfoglaltsága miatt szükséges! Helyfoglalás egy nappal a túra időpontja előtt a hotel recepción, vagy közvetlenül a City and Wine Kft-nél: + 36 20 539 6110 vagy a City and Wine weboldalon.


Kapcsolódó képgaléria

Orosz Gyula - Körpincében vár minket Alexandra - Vízi Károly borász Rókusfalvy Pince Zarándok - Három vendéglátó Hernyák Birtok - Igazi Hernyák-érzés Buzál-Mórocza - A vacsora színhelye

Vissza az előző oldalra