English Deutsch Magyar

Csapatépítés

Ez nem laza csapatépítés

Éjszakai hegyi rally a szakadék szélén? 

Izomszakasztó rohangálás a sáros pályán? NA NEEEM…!

Ez nem könnyed csapatépítés

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 A csapatépítés nem az adrenalin fröccstől és az égnek álló szőrszállaktól lesz sikeres, hanem attól, hogy a csapat tagjai megismerik egymást és kialakulnak azok a kötődések, kapcsolatok, amelyekre később a hatékony munkahelyi együttműködés épül. És hogyan lehet jobban megismerni egymást, mint egy pohár bor mellett…?

 

 

 

Bortúra csapatépítés hangulat

A City & Wine Laza Csapatépítő Bortúráin a társaság tagjai a finom magyar borok és különleges gasztronómiai élmények mentén ismerik meg egymást és a borkészítés titkait. A könnyű sétával egybekötött bortúra az Etyeki Borvidéken minden kolléga számára élvezhető, kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül. És cél mindenki számára motiváló: megtalálni a következő pincét, ahol újabb nemes borok és végül a meleg vacsora várja a csapatot!

 

Bortúra csapatépítés feladatok

Amit ajánlunk:  
Garantált jó hangulat
Finom, gyümölcsös borok, hagyományos borospince látogatás
Beszélgetés a borászokkal, borospince tulajdonosokkal
3 fogásos meleg ebéd vagy vacsora
Egyszerű és ötletes feladatok
 Helyszín az esetleges szakmai részhez (tárgyalóterem, projector, stb.)

 
 
 


Hogy néz ki egy tipikus Laza Csapatépítő Bortúra?

- A céges szakmai program (ha ilyen is kell) után felvesszük a társaságot BudapestenBorkóstoló csapat - építés után
- Ha szükséges, a létszámtól függően kisebb csoportokat csínálunk (10-14 fő) akik külön-külön mozognak. Erre részben a jobb csoportdinamika, részben az egyes helyszínek befogadó képessége miatt van szükség.
- A csapatok egy-egy kísérővel bejárják az Etyeki szőlőhegyen található kóstoló helyszíneket (3 helyszín), amelyeken mindenhol 4 boros kóstoló várja őket, falatkákkal, a helyi borász vagy pincetulajdonos bemutatásában. A helyszínekre vezető utat egyszerű feladványok és rejtvények megoldása után lehet megtalálni.
- Az utolsó helyszínen a borkóstoló mellett 3 fogásos meleg vacsorát kínálunk, hamisítatlan vidéki vendéglátással
- Végül visszavisszük a csapatot Budapestre. A teljes program kb. 5-6 óra.

A fenti tipikus program ára (minimum 10 fő esetén) kb. 20.500 Ft (~57 EUR) + ÁFA fejenként, ami magában foglalja az utazás, a kísérő, az animáció, a meleg étkezés és az összes kóstolt bor és a falatkák árát. A létszámtól és az igényektől függően teljesen testre szabható, a látogatott helyszínek számától az indulási időponton át a feladatok (ha kellenek…) nehézségéig.

Új ajánlatunk: Laza Csapatépítő Bortúra Light!

Egy könnyed délutáni etyeki kirándulás, 3 borospince meglátogatásával, vacsora nélkül. A séta, a borok és a hangulat változatlan, de a főétkezést már nem tartalmazó Laza Csapatépítő Bortúra - Light program ára (minimum 10 fő esetén) 15.000 Ft + ÁFA, amely tartalmazza a transzfert, a játékok a borkóstolók és a falatkák árát is.

Konkrét ajánlatkérés:    , +36 20 539 6110